En jättevåg

Hej

Idag har vi legat på stranden och haft det skönt. Solen har varit framme hela dagen och till skillnad från tidigare dagar har det inte regnat lite mitt på dagen.

Vi låg på stranden och hade det som allra skönast, låg på rygg och lyssnade på musik i våra hörlurar. Plötsligt hör jag ett ljud och sedan kommer en gigantisk våg och sköljer över hela oss. Från topp till tå dränkta i vatten, både vi och våra saker (väska handduk etc). Det kom som en chock! Vi fattade inte vad som hände först. Plötsligt stod vi upp med våra dränkta och sandiga mobiler (vågorna drar ju upp massa sand). Efter blåsande och putsande verkade min ha klarat sig relativt bra. Den fungerar än så länge rätt normalt. Mattias mobil däremot drog en sista suck innan den dog helt. Vi hoppas att den startar senare när all eventuell fukt har torkat.

Men så typiskt! Vi låg inte långt ifrån de andra i höjd och vågen liksom omfamnade just oss i en stor båge. De som låg bredvid fick bara vatten till knäna. När chocken lagt sig lite gick vi längre upp på stranden och la oss ovanför de som låg ovanför oss tidigare. När vi står och pysslar med alla våra blöta saker kommer en ännu större våg och sköljer över alla de som nu var under oss. Upp far kanske 20 personer i ren chock! Ha ha... Det var rätt komiskt hela situationen.... Det slutar med att jag och Mattias i princip ligger så långt upp som det går (i vassen). Stranden är rätt smal så alla ligger som packade sillar.

Förutom att Mattias mobil verkar vara trasig så klarade allt sig bra. Inget sköljde med ut eller så och vi hade inte fler värdesaker än våra mobiler med sig.

Men föreställ er själva att ligga och blunda på rygg på stranden i godan ro.. Och PLÖTSLIGT är hela du under en jättevåg.. Ha ha ha

Nåja. Vi får hoppas att mobilen startar igen och att min inte börjar krångla.

Annars har vi det bra här! Ikväll är det barbecue på vårt hostel. Mums!

Kram

Ps. Har nog mindre tillgång till wifi ett tag nu och får svårt att uppdatera och höra av mig


En bild vid stranden igår. Idag var det knappt några moln!



Kommentarer
Pappa

Hej!
Sanslöst med vågen!
Hoppas det löser sig med mobilerna!

2013-03-15 @ 14:40:16
mats

hej.
de va en härlig väckning ni fick om ni låg o sov på stranden. lägg mobilen i en liten plaspåse o förslut ordentligt nästa gång ni e på stranden. de e saltet i saltvattnet (saltkristallerna)som kan döda mobilen. ha de gott.

Svar: Mattias har last att han kan skruva isar mobilen och ta t-sprit pa delarna och testa om det fungerar. Sa han ska testa det nu nar han ar hemma. Det var verkligen en unik vackning ... hehe. Ha det bra du med!
Sofie

2013-03-15 @ 16:08:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sofietravel.blogg.se

En blogg om drömmen att åka till Australien

RSS 2.0