Väder

Om mindre än 7 veckor landar vi i Adelaide....

Förbereder

Hej!

Förberedelserna pågår för fullt här hemma i stugan.

Beslut om tilläggsförsäkring ska fattas. Funderar på att försäkra mig under hela vistelsen med Gouda. Då har jag ingen självrisk och försäkringen täcker aktiviteter så som surfing, klättring, forsränning, dykning med mera. Men för mina 70 dagar ligger priset på ca 2000:-, och tillsammans med flygbiljetten har det nästan gått 15k kronor då.

Fast har man råd att resa så har man råd att försäkra sig. :-) Ska diskutera med föräldrar och mitt försäkringsbolag med.

Om två veckor ungefär tror jag att jag kommer ha möjlighet att bege mig till naturkompaniet för att köpa min väska. Frågan är om 55 eller 70 liter är det rätta..? Så många frågor.

Vaccin mot stelkramp/difteri kan vara en god idé att fylla på med enligt sjukvårdsupplysningen, så det ska jag göra.

Annars då? Jo jag har köpt en fin Sverige-tag till min väska och läser på en hel del om Australien på fritiden.

Nu ska jag åka och jobba och göra mina drömmar möjliga. :-) Skönt att komma igång efter julledigheten.

På återseende!
Sofie

14 FEBRUARI

YES! Flyget är äntligen bokat. Den 14 februari bär det av till AUSTRALIEN!

Åker med Mattias ner och vi reser tillsammans i 1,5 månad. När han åker hem för att jobba så fortsätter jag norrut mot Cairns för att utforska barriärrevet med mera! Jag reser drygt 3 veckor själv.

Vi flyger ner till Adelaide och när Mattias lämnar landet har vi nått Brisbane. Sedan är det upp mot Cairns för min del som sagt. :)

Åh vad kul det ska bli!
Längtar och är så himla lycklig.

Vi hörs snart
Sofie

Flyg

Nu börjar det dra ihop sig med att boka flyg. Avresedatum och återresedatum ska bestämmas. Allt runtomkring börjar luckra upp sig alltmer och falla på plats..
 
Min förhoppning är att när denna vecka är slut ha flygbiljetterna ordnade. Men än är det lite kvar, bland annat ifall en viss person ska följa med på hela resan/en del av resan.
 
Återkommer!

sofietravel.blogg.se

En blogg om drömmen att åka till Australien

RSS 2.0