Snart

Det är inte långt kvar tills vi tittar ut över molnen ...

Det där med resfeber

Hej

Nu drar det ihop sig, om tre veckor är vi på väg till andra sidan jorden! Det känns verkligen spännande, fantastiskt och helt underbart. Det är en dröm som jag har haft länge som snart går i uppfyllelse, och jag är väldigt spänd, så klart. Trots att jag ser fram mot resan väldigt mycket börjar det komma fjärilar i magen. Både den positiva varianten och den lite jobbiga, oroliga sorten. Konstigt vore det kanske annars, om jag inte kände mig spänd eller nervös alls inför avresan.

Kommer ju lämna alla här hemma i 2,5 månad. Just nu känns det som väldigt lång tid, men jag misstänker att tiden kommer gå för fort ändå.

Nåja, bara en liten statusuppdatering såhär på kvällen. Imorgon ska jag och Mattias till Lund och handla busspass, utflykter och försäkring. Det känns så påtagligt att vi snart åker, inte konstigt att det pirrar mer och mer i magen.

Godnatt
Sofie


Från svenska fjällen till något helt annat...

Nedräkning

Hej

Kom hem från Sälen för tre dagar sedan. Där var det minusgrader och snö, i Australien är det över 40 grader och hundratals bränder. Stora kontraster!

Nu är det mindre än en månad tills vi åker!

sofietravel.blogg.se

En blogg om drömmen att åka till Australien

RSS 2.0